Optreden Tefredo in Cultureel Café Cool.

Een aantal kinderen van Circusschool Tefredo waren op zaterdag 20 januari in het Cultureel Café Cool. Naast gedichten (een ode aan Theo Schilder mede oprichter van Tefredo), kunst en muziek was er ook ruimte voor een circus-optreden. Bij binnenkomst werden het publiek getrakteerd op een vuur-show met vuur-jongleren en vuur-spuwen. Daarna konden ze binnen genieten van een wervelende show met acrobaten, jongleurs, evenwichtskunstenaars en clowns. Iedereen had er veel plezier in.

 

Open Dag Tefredo druk bezocht!

Op zaterdag 13 januari j.l. hield Circusschool Tefredo een Open Dag. Deze werd heel goed bezocht door oude en nieuwe leden. De oude leden gaven diverse keren een demonstratie van hun kunnen, maar ook diegene die net gaan beginnen konden een korte presentatie geven. Al met al was het dus een groot succes. Komende zaterdag (20 januari) gaan de lessen echt van start. Deze cyclus heeft een bijzonder tintje. De voorstellingen gaan namelijk plaatsvinden in de circustent op het Park van Luna op 30 april. En dat is voor het eerst in de geschiedenis van Tefredo. Een nieuwe uitdaging dus.Circusschool Tefredo gaat op Safari!

De voorstellingen van zondag 17 december j.l. waren een groot succes! Na 12 weken hard werken waren de artiesten er helemaal klaar voor. De gymzaal van Buurthuis de Rekere was weer geheel omgetoverd tot een circustent. Met gordijnen, decor, pistekleed, licht en geluid was het plaatje compleet. Alle acts werden perfect uitgevoerd door de artiesten en het publiek genoot ervan. Aan het einde van de show werden alle artiesten nog een keer in het zonnetje gezet. Ook de bandleden werden genoemd , want de muziek was weer perfect verzorgd.De prachtige foto's zijn gemaakt door Janneke Nooij!!!Een dagje circus................ door Twan Ransijn

 
Park van Luna 2017 een groot succes!

 

Mede door het prachtige weer is het verblijf van Circusschool Tefredo bij het Park van Luna een succes geworden. Op vrijdag hebben we de tent met een flink aantal vrijwilligers opgezet. Aan het einde van de middag stond de tent met de inventaris helemaal klaar. De workshops werden goed bezocht en ook bij het avond programma was de tent lekker gevuld. We willen graag alle vrijwilligers, de tentenbouwers, de koks, de artiesten en andere helpers,  bedanken voor hun fantastische inzet.

 
Nieuwe voorstelling: "Minus en Fredo op vakantie"

Op vrijdag 23  juni hebben Co en Fred hun try-out gehad van hun nieuwe voorstelling "Minus en Fredo op vakantie" Dit deden ze op basisschool De Zevensprong in Heerhugowaard. Ze traden op voor de groepen 1-2-3, maar het stuk is zeker ook geschikt voor de hogere groepen. De kinderen reageerden heel enthousiast en zo ook de leerkrachten. Hieronder een impressie van de voorstelling.


Het opbouwen van de "circustent" in de Rekere.

E-mail: deact48@gmail.com

Mobiel: 06-29324463 of 072-5895663